مطالب

انواع توری در صنعت

توری مرغی

انواع توری در صنعت

توری حصاری

از جمله موارد کاربرد توری حصاری می توان به موارد زیر اشاره نمود.

حصارکشی باغات، زمین های ورزشی ، فرودگاه ها ، مراکز نظامی و ….

توری سرندی رولی

کاربرد اصلی توری سرندی رولی همانطور که از نام آن مشخص است در ساخت سرندهای صنعتی و الک های ریخته گری می باشد.

توری مش

توری مش عمدتا برای مصارف ساختمانی و کف در داخل بتون کاربرد دارد و امروزه یکی از رایج ترین روش های ساخت در ساختمان ها و پروژه های بزرگ را به خود اختصاص میدهد.

 توری پرسی

این توری پرسی  در صنایع مختلف  از قبیل حصار بندی – قفس سازی – مش بندی – سرند در معادن و کارخانه های تولید زغال سنگ  کاربرد دارد

توری گابیون

بیشترین کاربرد توری گابیون در فعالیتهای مهندسی استفاده از آن در جهت پیشگیری و فرسایش و حفاظت حاشیه رودخانه ها و ساحل در مقابل طغیان آب و سیل است.و همچنین باعث  کاهش انرژی و فشار جریان آب بر روی سازه های ضعیف می باشد.

کاربرد توری مرغی

توری مرغی همان طور که در ابتدای مقاله به آن اشاره شده است به دلیل قیمت مناسب و مقاومت نسبتا بالای آن بیشترین استفاده را در صنعت ساخت و ساز دارد در زیرسازی های که توسط کاشی و گچ کاری و در ستون ها به عنوان پوشش همچنین محافظ و ثابت کننده پشم شیشه برای عایق بودن و ایزوله شدن سقف و کاربردهایی در کشاورزی از جمله حصار کشی جهت پرندگان کوچک و … مورد استفاده قرار می گیرد.

مشخصات توری مرغی

این محصول مشخصات ویژه ای دارد از جمله اندازه چشمه یا همان سوراخهایی که توسط دستگاه بافته می شود چون این محصول انواع مختلفی در سایز چشمه دارد از جمله پر کاربرد ترین آنها چشمه ۴/۳ است . بطوری که اگر در بازار مشتریان درخواست خرید توری مرغی داشته باشند منظورشان به چشمه ۴/۳ تعبیر می شود .

استاندارد توری مرغی

توری مرغی به صورت رول و در ابعاد استاندارد ارائه می شود که هر کدام از ابعاد دارای وزن مخصوصی می باشند . این محصول را می توان با عرضهای مختلف معرفی کرد . در این محصول با عرض ۹۰ سانت نوع چینی ۵ الی ۵/۵ کیلوگرم و نوع ایرانی ۷ الی ۸ کیلوگرم است و چون طول هر رول آن ۴۵ متر است بنابراین ۵/۴۰ متر مربع مساحت پوششی یک طاقه آن است . توری مرغی با عرض ۱۲۰ سانت با اوزان مختلف وجود دارد که در نوع چینی ۷ الی ۵/۷ کیلوگرم و نوع ایرانی آن بین ۹ تا ۱۰ کیلوگرم است و با توجه به اینکه طول آن ۴۵ متر است بنابراین ۵۴ متر مربع مساحت پوششی یک طاقه آن است .در نمونه ۱۵۰ سانت عرض این محصول وزن نوع چینی ۹ الی ۹٫۵ کیلوگرم و نوع ایرانی ۹٫۵ الی ۱۰ کیلوگرم است همچنین با توجه به طول آن که ۴۵ متر است ۵/۷۶ متر مربع مساحت پوششی یک طاقه آن به شمار می آید .توری مرغی چشمه ۲/۱ بعد از چشمه ۴/۳ پرکاربردترین می باشد و چشمه آن ریزتر از ۴/۳ است حدود یک سانت و به همین دلیل ریز بودن نام آن را توری فنچی می نامند . نوع چینی آن سرد و نوع ایرانی آن گرم است .

سایز توری مرغی

توری مرغی در عرضهای مختلف ۹۰ و ۱۲۰ سانت موجود می باشد . توری مرغی چشمه ۱ و ۲/۱ منظور همان چشمه ۴ سانت میباشد . چشمه ای که از آن گفتیم بسیار بزرگ بوده و چون سیم آن خیلی ظریف است و از ارزان ترین توریهای است که مشتریان بخواهند خریداری کنند و عرضهایی که در این نوع توری وجود دارد ۱۵۰ سانت و ۱۸۰ سانت می باشد . محصول توری مرغی به گونه ای تولید می شود که می توان گفت سیم گالوانیزه با ضخامت خیلی ریز در حد میکرون با چشمه های مختلف در دستگاه های صنعتی بافته و عرضه میگردد . از شاخص ترین ویژگی های این محصول سیم آن است که به علت گرم بودن سبب می شود تا اجزای آن دیرتر دچار از بین رفتگی و پوسیدگی و پارگی شود. امروزه صنعت سیم به صورت یک صنعت مادر خود نمائی می کند و از آن در ساخت انواع توری ها و همچنین در صنعت ساختمان به گونه های مختلف مورد استفاده قرار میگیرد.

مزایای استفاده از توری مرغی

مزایایی که در استفاده از ماده اولیه توری مرغی یعنی همان سیم گالوانیزه گرم میتوان بر شمرد این است که در ایران علی الخصوص در شمال که بی نهایت مرطوب و اکثر روزها پر باران است در واقع مقاومت بالایی در برابر رطوبت از خود نشان میدهد . این خصیصه در واقع نیاز به تعمیر و نگه داری خاصی ندارد و پایین بودن هزینه یکی از دلایل مقرون به صرفه بودن آن است و هرچند قیمت آن نسبت به سایر فلزات بیشتر بوده اما طول عمر طولانی و ماندگاری بالای آن چشمگیر است و عمر مفید آن را تقریبا به نزدیک ۴۰ سال می رساند .

توری مرغی شبکه ای از مفتول گالوانیزه با ضخامت ۲۰ تا ۲۵ میکرون و چشمه های ۱ و ۴/۳ اینچ است که توسط دستگاه های صنعتی بافته می شود.

انواع توری مرغی

انواع مدل های توری مرغی موجود در بازار عبارتند از :

۱ . توری مرغی چینی : چینی گالوانیزه سرد ( سبک ، سنگین ) _ چینی گالوانیزه گرم ( سبک ، سنگین )
۲ . توری مرغی ایرانی : ایرانی گالوانیزه گرم ( سبک ، سنگین ) _ ایرانی گالوانیزه سرد ( سبک ، سنگین )

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *