خبر:
تیم تحقیقاتی آهن یک ، از کشف دو پرونده ی احتکار در زمینه میلگرد و آهن آلات گزارش دادند.
که ارزش آن به چند هزار میلیارد تومان می رسد.
این دو انبار داخلی در شهر های اصفهان و آذربایجان شرقی می باشند.
شرق/ سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از دانهدرشتهایی خبر داده که در دام افتادهاند.
رایگانی در این گفتوگو از دو پرونده بزرگ در حوزه آهن و میلگرد خبر داده که ارزش آنها نزدیک به شش هزار میلیارد تومان برآورد میشود.
این دو انبار که یکی در آذربایجانشرقی و دیگری در اصفهان قرار دارد، در این مدت بزرگترین پروندههای کشفشده احتکار محسوب میشوند.
او با اشاره به افزایش نرخ ارز، از انگیزه سودجویی برخی از افراد خبر میدهد: در این بازه زمانی که وزارت صمت دستور الزام به عرضه را صادر کرده، نسبت به قبل، با افزایش ۱۵۰ تا ۲۰۰ درصدی در پروندههای احتکار روبهرو بودهایم.
به گفته او، پروندههای احتکار از زمانی از لحاظ قانونی مصداق دارد که الزام به عرضه آن از طرف وزارت صمت اعلام شده باشد که از این الزام، حدود سه هفته میگذرد.
رایگانی با بیان اینکه روزانه در کل کشور بهصورت میانگین بالای ۳۵ پرونده داریم، درباره بزرگترین پروندههای کشفشده تاکنون میگوید: دو انبار آهن و میلگرد؛
یکی در آذربایجانشرقی به ارزش حدود چهار هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان و یک انبار در استان اصفهان به ارزش تقریبی ۷۰۰ میلیارد تومان در این بازه زمانی کشف شده است.
از او درباره ارتباط بین کشفیات اخیر با افراد سرشناس میپرسم.
رایگانی میگوید: پرونده یک احتکار دارویی مربوط به دختر یکی از مقامات سابق گشوده شده که در قالب دو فقره پرونده بوده است و پرونده پنج میلیارد و یک میلیارد تومانی.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی تأکید میکند که شیوه برخورد این سازمان با محتکران یکسان بوده و تفاوتی بین آقازادهها و دیگر افراد قائل نیست.
بااینحال این مقام مسئول میگوید که در این مدت بهجز این پرونده به پرونده دیگری که مربوط به افراد سرشناس و آقازادهها باشد، برنخوردهاند.
رایگانی با اشاره به اینکه برخورد با متخلفان، بسته به نوع و حجم احتکار آنها متفاوت است، توضیح میدهد:
با توجه به تأکیدی که دادستان محترم کل کشور داشتند، گذشته از این جرائم تعزیراتی که در سازمان تعزیرات تعیین میشود.
مانند گرانفروشی، احتکار، عدم ایفای تعهدات ارزی و تخلفاتی که در روز پیگیری میکنیم، دادستانی هم به عنوان مدعیالعموم برای آنها بهعنوان مفاسد اقتصادی، جرائمی را در نظر میگیرد.
سه هزار تن مواد اولیه پتروشیمی در کهریزک او به کشفیات دیروز نیز اشاره کرده و میافزاید:
در روند بررسی آخرین پروندهها، یک انبار بزرگ مواد پتروشیمی در کهریزک که بالغ بر سههزار تن محصول که بر اساس مصوبه سازمان حمایت از حقوق تولیدکنندگان و مصرفکنندگان باید در شبکه توزیع قرار میگرفت، کشف شده و پرونده آن در دست رسیدگی قرار گرفته است.
این در حالی است که اخیرا، الزام به توزیع مواد پتروشیمی در بورس کالا مؤکدا از سوی مسئولان تأکید شده، اما این صنف، نهتنها اقدام به چنین کاری نکردند، بلکه در عرضه ارز نیز با ممانعت خود از عرضه، بازار را بهشدت تحتتأثیر قرار دادند.
کارخانهای که چند کارخانه را به تعطیلی کشاند
یک سال مصرف تولیدکنندگان کفش در یک انبار در یکی دیگر از این پروندهها همچنین به انباری اشاره میشود که چسب و مواد اولیه تولید کفش در آن ذخیره شده بود.
ممنون از اطلاع رسانی