ناودانی

ناودانی

انواع ناودانی در آهن یک

ناودانی چیست؟

 

ناودانی یکی از محصولاتی می باشد که در دامنه وسیعی از صنایع از جمله ساختمان سازی، پل سازی، سازه های دریایی و غیره مورد استفاده قرار می گیرد. به دلیل اینکه ظاهر خاصی دارند با پروفیل های دیگر متفاوت است، تولید متداول ترین نوع آن در اندازه های گوناگون نیز انجام می گیرد. آنها را با توجه به شیوه تولید در دو گروه پرسی و فابریک قرار می دهند. لازم به ذکر است که آن از نظر شکل ظاهری به دو گروه مختلف سوراخ دار یا مشبک و بدون سوراخ یا غیرمشبک نیز تقسیم می شود.

برای اینکه بتوانید بهترین نوع این پروفیل را خریداری نمایید باید در مورد کاربردهای آن اطلاعات جامع و دقیقی در دست داشته باشید. در این مطلب قصد داریم به صورت جامع و مفید به شما بگوییم که از ناودانی در چه مواردی استفاده می شود.

نحوه تولید ناودانی

ناودانی

به چه پروفیلی ناودانی می گویند؟

در صنعت به کلیه پروفیل هایی که U شکل می باشند ناودانی گفته می شود. لازم به ذکر است که در صنعت ساختمان سازی کاربردهای فراوانی دارد. متفاوت بودن شکل ظاهری آنها باعث شده است تا در موارد گوناگونی به کار گرفته شوند. خوب است بدانید که جنس بیشتر آنهایی که در بازار وجود دارند از فولاد می باشد و با استفاده از دو بال عمود بر قسمت   U شکل به وجود می آیند.

آنها در اندازه های متنوع ۸، ۱۰، ۱۲، ۱۶ تولید می کنند. شما می توانید دو نوع ساده و مشبک آنها را در بازار پیدا کنید. شلف ها و قفسه ها را با استفاده از ابعاد ذکر شده انواع آن می سازنند. همچنین این کالا هم در وزن سبک و هم در وزن سنگین تولید می گردد که هر یک از آنها کاربردهای خاص خود را دارند.

انواع مختلف ناودانی ها کدامند؟

به جز شیوه تولید، ناودانی را با توجه به برخی عوامل دیگر از جمله شکل ظاهری و وزن نیز در گروه های مختلف قرار می دهند. آنها مشبک به عنوان مدرن ترین نوع این پروفیل به شمار می آید که دارای جنس گالوانیزه می باشد.  در سطح مدل های مشبک تعداد زیادی سوراخ و شبکه به چشم می خورد. به همین جهت از وزن بالایی برخوردار نیست.

یکی دیگر از انواع آنها ساده است که در مقایسه با مشبک وزن بالاتری دارد و ارتفاع بال های این نوع ناودانی ها به اندازه ۳۰ تا ۴۰۰ میلی متر می باشد. در تقسیم بندی دیگر، آنها را در دو گروه سبک و سنگین هم قرار می دهند. باید گفته شود که این تقسیم بندی را براساس یک جدول به نام اشتال ناودانی ها انجام می دهند. مطابق بودن وزن محصول با این جدول نشان می دهد که آن پروفیل از مدل سنگین می باشد. در صورت کمتر بودن وزن، می توان فهمید که از نوع سبک است.

خرید ناودانی

ناودانی در آهن یک

تولید ناودانی ها با استفاده از چه موادی انجام می گیرد؟

ناودانی یکی از انواع مقاطع فولادی می باشد که تولید آن با استفاده از دو محور عمود بر یک بخش افقی انجام می گیرد. همین موضوع باعث شده است تا از نظر شکل ظاهری به حرف انگلیسی  U شباهت داشته باشند. در مورد ساخت آنها باید بگوییم که تحت استاندارد ویژه و با استفاده از مواد مختلف تولید می گردند. فولاد زنگ، ورق گالوانیزه، آلومینیوم و کامپوزیت پلیمری از جمله موادی هستند که برای ساخت انواع آنها مورد استفاده قرار می گیرند.

لازم است این نکته را ذکر کنیم که نوع مواد اولیه و مرغوبیت آنها نقش بسیار مهمی در میزان کیفیت محصول نهایی ایفا می کنند. هر چه مواد اولیه به کار رفته کیفیت بالاتری داشته باشند، ناودانی های تولید شده نیز از جنس بهتری برخوردار خواهند بود.

 

مقاله پیشنهادی جهت مطالعه : نحوه تولید ناودانی چگونه است؟

 

 

 

ناودانی ها در چه مواردی به کار گرفته می شوند؟

همانطور که قبلا اشاره کردیم، ناودانی یکی از پروفیل هایی می باشد که در صنایع گوناگون به کار گرفته می شود. به طور کلی از انواع مختلف آنها برای تولید و ساخت قاب و پایه ها استفاده می شود و در پروزه های ساختمانی شرایط یک ساختار مناسب و ایده آل را به وجود می آورند. این محصول در به اجرا درآوردن خرپاها و بادبندها دارای کاربردهای بسیار وسیعی می باشد.

به همین دلیل است که انتخاب کردن بهترین نوع آن هنگام طراحی سازه ها یک موضوع مهم به شمار می رود. یکی دیگر از کاربردهای مهم آنها این است که برای ساختن نمای ساختمان به کار گرفته می شوند. همچنین باید بگوییم که از آنها برای ساختن ماشین آلات نیز استفاده خواهد شد. علاوه براین برای ساختن سازه های فولادی از جمله پل های فولادی، تشکیلات دریایی بناهای معماری نیز آن را به طور فراوان مورد استفاده قرار می دهند.

ناودانی ها چگونه قیمت گذاری می شوند؟

نوسان کلی قیمت آهن و فولاد نرخ ناودانی را درست  مانند آهن آلات و محصولات پروفیلی دیگر تا حد قابل توجهی تحت تاثیر قرار می دهد. به طوری که اگر قیمت قطعات فولادی افزایش یا کاهش پیدا کند به همان نسبت نرخ آن بالا رفته یا پایین می آید. به طور کلی قیمت محصولات براساس ابعاد، وزن، جنس و نوع مشخص می شود.

در حال حاضر به روزترین قیمت مدل های ایرانی و اروپایی کارخانه های گوناگون به صورت مداوم در سایت و شبکه های اجتماعی اعلام می گردد. در صورتی که قصد دارید نمونه های مرغوب و درجه یک را با مناسب ترین نرخ تهیه کنید. توصیه می شود به مجموعه های معتبر مراجعه نمایید. این مراکز حجم بالای محصول را با قیمت عمده به بازار عرضه کرده و در اختیار سازندگان و صنعت کاران قرار می دهند. توجه داشته باشید که حتما باید ناودانی موردنظر را با توجه به نوع کاربرد و در حجم مورد نیاز سفارش دهید.

خرید ناودانی

خرید انواع ناودانی

“میله‌های ناودانی یک جایگزین بادوام عالی ایجاد می‌کنند که می‌تواند ساختاری سفت و سخت ایجاد کند که بتواند در مقابل سایر عناصر مقاومت کند. فرآیند ناودانی تضمین می کند که مواد به طور کامل از خوردگی محافظت می شوند.”

منبع: www.reganindustrial.com

سخن پایانی در رابطه با ناودانی

در این مطلب ناودانی، انواع مختلف و همچنین روش های تولید آن را به صورت جامع و مفید توضیح دادیم. همانطور که قبلا ذکر کردیم آنها هم از لحاظ شکل ظاهری و هم از نظر فرآیند تولید در گروه های گوناگونی قرار می گیرند. هر کدام دارای کاربردهای متنوعی هستند. آنها را در موارد و صنایع مختلف مورد استفاده قرار می دهند.

ساختن نمای ساختمان، خرپا، ماشین آلات و همچنین بناهای معماری از جمله مواردی هستند که آنها را برای ساخت و تولید آنها به کار می گیرند. قیمت این محصول را مانند آهن آلات با توجه به اندازه، وزن، نوع و جنس تعیین خواهند کرد. لازم به ذکر است که کارخانه ها و کلیه مراکز تولیدی و فروش هنگام عرضه مدل های متنوع آن به بازار همه این فاکتورها را به طور دقیق مورد توجه قرار می دهند.

در صورتی که می خواهید از به روزترین  قیمت ناودانی مطلع شوید می توانید به سایت آهن یک مراجعه نمایید.

 

 

۲ thoughts on “ناودانی

  1. کمال جلالیان گفت:

    سلام
    من در کدام صفحه میتوانم محصولات نبشی های آهن رو مشاهده بکنم؟

    1. ادمین آهن یک گفت:

      سلام وقت بخیر
      بفرمایید لینک خدمت شما:
      https://ahan1.com/Category/angle-bar

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *