فروش ویژه!

لیست قیمت لوله داربست - آپدیت امروز

لیست قیمت لوله داربست(۱۴۰۳/۰۹/۰۲)

نام کالاآلیاژبرندحالتسایزضخامتواحدمحل بارگیریقیمت(ریال)سفارش
لوله داربست سایز 1/2 1 اینچ ضخامت 2 میلیمترST37مبارکهشاخه 6 متری1 1/22شاخهتهران2,582,000
لوله داربست سایز 1/2 1 ضخامت 2 میلیمترST37مبارکهشاخه 6 متری1/2 12کیلوگرماصفهان380,000
لوله داربست سایز 1/2 1 اینچ ضخامت 2/5 میلیمترST37مبارکهشاخه 6 متری1 1/22/5شاخهتهران2,582,000
لوله داربست سایز 1/2 1 ضخامت 2/5 میلیمترST37مبارکهشاخه 6 متری1/2 12/5کیلوگرماصفهان380,000
لوله داربست سایز 1/2 1 اینچ ضخامت 3 میلیمترST37مبارکهشاخه 6 متری1 1/23شاخهتهران2,240,000
لوله داربست سایز 1/2 1 ضخامت 3 میلیمترST37مبارکهشاخه 6 متری1/2 13کیلوگرماصفهان380,000
تمامی قیمت های درج شده در جدول بدون احتساب ارزش افزوده میباشد

با خدمات آهن ۱ آشنا شوید:

خرید انواع لوله داربست به قیمت روز از سایت آهن یک✔️

خرید لوله داربست از سایت آهن یک

ثبت سفارش لوله داربست از سایت آهن یک | ahan1.com

 

لوله داربست کاربرد بسیار گسترده‌ای در ساختمان‌سازی دارد و معمولا از آن به‌عنوان داربست استفاده می‌کنند. این لوله به روش نورد گرم و در طول‌های 6 و 3 متر تولید می‌شود. از آنجایی که هیچ سیالی از داخل این لوله‌ها عبور نمی‌کند، آنالیز و تستی بر روی آن‌ها انجام نمی‌گیرد. آسان بودن مراحل تولید و ساخت نیز سبب شده تا کارخانه‌های مختلفی انواع لوله داربست را تولید و به بازار عرضه کنند.

این لوله‌ها دارای اتصالات مخصوصی هستند و باید در هنگام خرید به متناسب بودن اتصالات با سایز لوله توجه کنید. لوله‌های داربستی از دو آلیاژ گالوانیزه و فولاد تولید می‌شوند. خود این آلیاژها نیز دارای دو نوع درزدار و بدون درز هستند. برای آشنایی بیشتر با ویژگی‌ها، مشخصات و قیمت روز لوله داربست تا انتها همراه ما باشید.

لوله داربستی چیست؟

لوله های داربست، با قطر خارجی 48.3 میلی متر، با جفت کننده ها برای مهاربندی یا بستن موقت سازه های لوله ای استفاده می شود. روی برج های داربست، قاب ها، پایه ها یا تکیه گاه های داخلی استفاده می شود.

منبع: formworksolutions

انواع لوله‌های داربستی

لوله‌های داربست با توجه به کاربردهای گسترده‌ای که دارند از لحاظ اندازه، وزن و ضخامت در انواع مختلفی تولید می‌شوند. علاوه بر آلیاژ، تفاوت اصلی بین این لوله‌ها در ضخامت آن‌ها است که به سه دسته تقسیم می‌شوند.

  • لوله داربست سبک:

به لوله‌هایی که دارای ضخامت 2 میل هستند، لوله سبک گفته می‌شود. قیمت لوله داربست سبک نسبت به سایر لوله‌ها پایین است؛ چرا که وزن کمی دارد.

 
  • لوله داربست معمولی:

لوله‌های معمولی دارای ضخامت 2.5 میل هستند و از آن‌ها برای کاربردهای عمومی استفاده می‌شود. قیمت لوله داربست معمولی به جنس، برند تولیدکننده و طول آن بستگی دارد.

  • لوله داربست سنگین:

به لوله‌های داربستی که ضخامت 3 میل دارند، لوله سنگین گفته می‌شود. قیمت لوله داربست سنگین به دلیل داشتن وزن بالا، قیمت زیادی دارد و در موارد خاص مورد استفاده قرار می‌گیرد.

همه این لوله‌ها در زمان تولید طول 6 متر دارند؛ اما می‌توان با توجه به نیاز مشتری در ابعاد دلخواه برش داد. قیمت لوله داربست 6 متری نیز با توجه به ضخامت آن متفاوت از یکدیگر است. لازم به ذکر است لوله‌های داربستی به صورت کیلویی به فروش می‌رسند؛ از این رو قیمت لوله داربستی 17 کیلویی متفاوت از قیمت لوله داربستی 14 کیلویی است.

انواع لوله های دربستی

انواع ضخامت های لوله های داربستی

انواع لوله‌های داربستی

  • 1. لوله داربستی استاندارد یا ستون

لوله‌های ستون همانطور که از نام آن‌ها پیداست به‌عنوان تکیه‌گاه در داربست استفاده می‌شوند و وزن کل سازه بر روی آن‌ها است. این لوله‌ها معمولا به صورت عمودی در سازه نصب و به موازات دیوار قرار می‌گیرند. هر چقدر اندازه سازه بزرگ باشد باید از لوله‌هایی با ضخامت بالا استفاده شود تا ایمنی افراد به خطر نیفتد.

  • 2. لوله ترانزوم

از لوله‌های ترانزوم در داربست برای تقویت سکوهای کار استفاده می‌کنند. این لوله‌ها باعث ایجاد سطح صاف بین لوله‌های افقی می‌شود تا بتوان تخته‌های داربست و بردها را بر روی آن قرار داد.

  • 3. لوله زیرتخته

یکی دیگر از انواع لوله‌های داربستی لوله زیرتخته است که در امتداد افقی داربست نصب می‌شود. این لوله‌ها معمولا نقش حفاظتی دارند و از کارگران محافظت می‌کنند.

انواع لوله داربست از لحاظ آلیاژ

همانطور که در بالا اشاره کردیم، لوله‌های داربستی در دو نوع فولادی و گالوانیزه تولید می‌شوند. در نگاه اول بسیاری از افراد فکر می‌کنند که قیمت هر شاخه لوله داربست گالوانیزه از لوله‌های فولادی رنگ‌شده پایین است؛

اما این موضوع صحت ندارد. تولید لوله‌های گالوانیزه مراحل زیادی نسبت به لوله‌های فولادی دارد و از این جهت قیمت آن بیشتر است؛ اما در مقابل رطوبت، پوسیدگی و سایر عوامل محیطی عملکرد مناسبی دارد.

لوله‌های فولادی رنگ شده نیز مقاومت خوبی دارند؛ ولی با گذشت زمان لایه محافظتی از بین می‌رود و باعث پوسیدگی می‌شود. در صورتی هم که بخواهید دوباره رنگ‌کاری کنید، هزینه زیادی به دنبال خواهد داشت؛ از این رو خرید لوله‌های گالوانیزه توجیه اقتصادی دارد و می‌توان از آن‌ها برای مدت زمان طولانی استفاده کرد.

عوامل موثر در قیمت لوله داربستی

قیمت فروش لوله داربست به عوامل و فاکتورهای مهمی بستگی دارد و از این رو قیمت آن در بازار همواره در حال نوسان است. در مجموعه آهن یک لیست قیمت لوله داربست به صورت روزانه آپدیت می‌شود تا مشتریان به قیمت‌های روز دسترسی داشته باشند؛ بنابراین در صورتی که قصد سفارش لوله داربست را دارید حتما لیست قیمت را بررسی کنید. از مهمترین عوامل تاثیرگذار در قیمت این محصول می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • ضخامت و ابعاد لوله: اولین فاکتور در تعیین قیمت لوله داربستی کیفیت عالی، ضخامت و ابعاد است. این محصول در ابعاد و ضخامت‌های مختلف تولید می‌شود که با توجه به تغییر وزن هر کدام از آن‌ها، قیمت‌ها نیز متفاوت می‌شود.
  • قیمت مواد اولیه: برای تولید این مقطع فلزی از مواد اولیه مختلفی استفاده می‌کنند که تغییر قیمت هر کدام از آن‌ها تاثیر مستقیمی بر روی قیمت نهایی محصول دارد.
  • فرایند ساخت: عامل مهم بعدی در قیمت و وزن لوله داربستی، فرایند تولید است. برای مثال اگر عملیات گالوانیزاسیون بر روی لوله انجام گرفته باشد، بالطبع قیمت آن نیز افزایش پیدا می‌کند. همچنین درزدار و بدون درز بودن لوله نیز در قیمت نهایی تاثیر دارد.
  • برند تولیدکننده: شرکت‌های مختلفی این لوله را تولید می‌کنند. از آنجایی که هر کدام از این برندها استانداردهای مختلفی را رعایت می‌کنند قیمت محصول آن‌ها با یکدیگر فرق دارد.
  • عرضه و تقاضا: فاکتور بعدی در قیمت لوله داربستی در کارخانه و بازار، میزان عرضه و تقاضا است. اگر عرضه محصول در جامعه بیشتر و تقاضا کم باشد، قیمت لوله کاهش می‌یابد. در نقطه مقابل اگر عرضه کاهش و تقاضا افزایش یابد، قیمت‌ها روند صعودی پیدا خواهند کرد.
  • قیمت ارز: با افزایش قیمت ارز در جامعه قیمت اکثر محصولات نیز تحت تاثیر قرار می‌گیرد؛ بنابراین این عامل می‌تواند در قیمت تاثیرگذار باشد.

یکی از مهم‌ترین و پر فروش ترین محصولات در سایت آهن یک ورق سیاه است. این ورق به دلیل اینکه در دماهای بالا، سطح فولاد اکسید می‌شود و رنگ تیره‌ای به خود می‌گیرد به عنوان "ورق سیاه" شناسایی می‌شوند. از ویژگی‌های ورق سیاه می‌توان به استحکام بالا، قابلیت جوشکاری خوب، قابلیت شکل دهی، مقاومت در برابر خوردگی اشاره نمود. برای خرید ورق سیاه همین حالا با کارشناسان آهن یک تماس حاصل نمایید. 

ویژگی‌ها و مشخصات لوله داربست

داربست به سازه‌های موقت فلزی گفته می‌شود که در ساختمان‌سازی برای دسترسی به نقاط دشوار و بلند استفاده می‌کنند. این سازه نقش تکیه‌گاه را دارد و به همین دلیل باید از کیفیت بسیار بالایی برخوردار باشد.

علاوه بر کیفیت لوله، نصب آن نیز اهمیت ویژه‌ای دارد و بروز هرگونه مشکل در آن اثرات جبران‌ناپذیری را به دنبال خواهد داشت. لوله‌های مورد استفاده در داربست معمولا نمره 5 هستند و ضخامت 2 الی 4 میلیمتری دارند. این لوله‌ها به وسیله بست‌های دو یا چهار پیچ به یکدیگر متصل می‌شوند.

لوله‌های داربستی در دو طول 3 و 6 متر و سایز 11.2 اینچ تولید می‌شوند. همچنین این محصول دارای دو نوع سبک و سنگین است تا با توجه به شرایط وزنی سازه از آن‌ها استفاده کنید. برای ساخت لوله‌های داربستی از دو جنس فولاد و گالوانیزه استفاده می‌کنند که هر کدام از آن‌ها مزایا و معایب خاص خود را دارند.

یکنواختی اندازه‌ در تولید این محصول نقش بسیار مهمی دارد و حداکثر انحراف قابل قبول در آن 15 میلیمتر است؛ از این رو هنگام خرید لوله داربستی به دقیق بودن اندازه‌های آن دقت کنید. در جدول زیر برخی از سایزهای این لوله را آورده‌ایم.

 
جدول ویژگی های و مشخصات لوله داربست

جدول مشخصات لوله های داربستی در سایت آهن یک

 

خرید لوله‌های داربست در شهرهای مختلف

در مجموعه آهن 1 خرید لوله داربست به صورت آنلاین انجام می‌گیرد؛ بنابراین در هر استان و شهر از کشور که زندگی می‌کنید امکان ثبت سفارش و دریافت محصول در آدرس اعلامی وجود دارد. علاوه بر خرید می‌توانید با مراجعه به صفحه این محصول از قیمت لوله داربست امروز به صورت آنلاین اطلاع پیدا کنید.

قیمت این مقطع فلزی در بازرگانی آهن یک به‌گونه‌ای در نظر گرفته شده تا همه مشتریان توان خرید داشته باشند. این محصول در کارخانه‌ها و شهرهای مختلفی در ایران تولید می‌شود که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.
  • 1. خرید لوله داربست اصفهان :

اصفهان یکی از مراکز اصلی تولید انواع لوله در ایران است. از جمله کارخانه‌های موجود در این شهر می‌توان به گروه صنعتی سپاهان و تعاونی فولاد علویجه اشاره کرد.

  • 2. خرید لوله داربست مشهد :

اگر قصد خرید این محصول را در شهر مشهد دارید، کافی است ابعاد و ضخامت لوله مورد نظر را مشخص کرده و سفارش خود را ثبت نمایید. در صفحه مشخصات این محصول، بهترین قیمت روز لوله داربستی به طور کامل درج شده است.

  • 3. لوله داربست در تبریز :

 فولاد موحد تبریز اولین تولیدکننده انواع لوله‌های فولادی در شمال غرب کشور است. این کارخانه محصولات متنوعی را تولید می‌کند که از جمله آ‌ن‌ها می‌توان لوله‌های داربستی و لوله‌های قطر 60 اشاره کرد. کارخانه فولاد موحد این محصولات را در ابعاد و ضخامت‌های مختلف تولید و آن‌ها را با قیمت مقرون به صرفه عرضه می‌کند.

  • 4. لوله داربست در اهواز :

لوله داربست اهواز یکی از لوله‌های پرکاربرد در ایران است که از آن برای ساخت انواع سازه‌ها استفاده می‌کنند. این محصول به گونه‌ای طراحی شده تا علاوه بر داشتن وزن سبک، توانایی تحمل فشارهای بالا را داشته باشد.

  • 5. لوله داربست در رشت :

فروش لوله داربست در رشت توسط شرکت‌ها و کارخانه‌های مختلفی انجام می‌گیرد. لوله‌های عرضه شده در این شهر ویژگی‌های زیادی دارند که از جمله آن‌ها می‌توان به مقاومت بالا، وزن سبک، مقاومت در برابر زلزله و طول عمر زیاد اشاره کرد.

  • 6. لوله داربست در تهران :

 شرکت نورد لوله و پروفیل تهران شرق یکی از بزرگترین کارخانه‌های تولیدکننده انواع لوله داربست در ایران است. این مجموعه فعالیت خود را در سال 1380 آغاز کرد. کارخانه تهران شرق ظرفیت تولید 700 هزار تن انواع لوله‌های داربستی با ضخامت‌های 2. 2.5 میلمتر را دارد. علاوه بر این کارخانه، جهان پروفیل پارس نیز در شهر تهران به تولید لوله‌های داربستی مشغول است و سالانه بیش از 400 هزار تن مقاطع فولادی را تولید می‌کند.

  • 7. لوله داربست در مازندران :

 خرید انواع لوله داربستی در مازندران به صورت گسترده انجام می‌گیرد؛ علت این مساله ساخت‌ و سازهای زیاد در این شهر است. نکته مهمی که در هنگام خرید باید بدانید، انتخاب محصول متناسب با نیازهای شما است. انتخاب اشتباه علاوه بر ایجاد هزینه‌های گزاف باعث بروز خطرات جبران ناپذیر نیز می‌شود.

  • 8. لوله داربستی بومهن :

لوله داربستی بومهن از کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب برخوردار است. در تولید این محصول استانداردهای بین‌المللی رعایت می‌شود تا لوله حداکثر ایمنی را داشته باشد.

  • 9. لوله داربست بوکان :

 لوله‌های داربست بوکان با توجه به نیازهای مختلف در ابعاد و اندازه‌های متفاوت تولید می‌شوند. این محصول وزن سبکی دارد و به همین دلیل باز و بسته کردن آن راحت است.

  • 10. لوله داربست در کرج :

لوله داربستی کرج از ورق سیاه با روش نورد گرم تولید می‌شود. در صورتی که قصد خرید انواع لوله داربستی در شهر کرج را داشتید، امکان سفارش آن در آهن 1 فراهم شده است. در این مجموعه بعد از ثبت سفارش، محصول آماده شده و به آدرس اعلامی ارسال می‌شود.

ویژگی های مهم لوله های داربستی

ویژگی های مهم لوله های داربستی جهت استفاده در صنعت ساختمان

کاربردهای لوله داربستی

فروش لوله داربست معمولا برای استفاده در پروژه‌های ساختمانی انجام می‌گیرد؛ به همین دلیل بسیاری از افراد بر این باورند که کاربرد این لوله فقط به پروژه‌های عمرانی محدود می‌شود. بهتر است بدانید لوله‌های داربستی کاربردهای زیادی دارند که در ادامه به معرفی آن‌ها خواهیم پرداخت.

  • صنایع کشتی‌سازی: در صنعت کشتی‌سازی از این لوله‌ها برای ساخت سازه‌های داخلی و بدنه کشتی استفاده می‌کنند. همچنین زمان‌هایی که کارگران نیاز به قرار گرفتن در یک موقعیت خاص دارند از لوله‌های داربستی استفاده می‌شود.
  • ساخت جایگاه تماشاچیان در ورزشگاه‌ها: گاهی مواقع در سالن‌های ورزشی و استادیوم‌ها نیاز به ایجاد جایگاه‌ برای تماشاگران است. در این شرایط یکی از بهترین گزینه‌ها استفاده از لوله‌های داربستی است.
  • پل‌سازی: هنگام ساخت پل در داخل یا خارج از شهر شرایطی به وجود می‌آید که نیاز به استفاده از سازه زیرساختی است. لوله‌های داربستی بهترین گزینه برای ساخت سازه زیرساختی به شمار می‌رود.
  • انجام فعالیت‌های دریایی: سازه‌های دریایی مثل دکل‌های حفاری نیاز به نگهداری مداوم دارند. برای نگهداری، تمیزکاری و تعمیر این دکل‌ها از لوله‌های داربستی استفاده می‌کنند. کاربرد در پالایشگاه‌ها: در پالایشگاه‌ها نقاطی وجود دارد که دسترسی به آن‌ها با سایر ابزارها امکان‌پذیر نیست. در این شرایط از سازه‌های داربستی استفاده می‌کنند تا راندمان کار افزایش پیدا کند.

به طور کلی در هر کجا که دسترسی به بخش‌های از سازه سخت باشد به سراغ لوله‌های داربستی می‌روند. از آنجایی که این لوله‌ها به راحتی نصب و جدا می‌شوند، سرعت پیشرفت پروژه را تا حد زیادی افزایش می‌دهد.

مزایای لوله‌های داربستی

لوله‌ داربست برای حفظ امنیت پروژه و کارگران استفاده می‌شود. این لوله به‌گونه‌ای ساخته می‌شود تا در شرایط آب و هوایی مختلف مقاومت بالایی داشته باشد. از مهمترین مزایای این لوله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.
  • نصب و جداسازی راحت
  • امکان استفاده چندین باره از لوله برای سازه‌های مختلف
  • استحکام و مقاومت بالا در برابر آتش، فشار و پوسیدگی
  • افزایش ایمنی
  • طول عمر طولانی
  • افزایش سرعت ساخت و ساز
  • هزینه مناسب

نحوه تولید لوله‌ داربست

لوله‌های داربستی طی فرایندهای مختلفی به وجود می‌آیند. همه این فرایندها به طور کامل تحت نظر گرفته می‌شود تا محصول نهایی با مشخصات مورد نظر مطابقت داشته باشد. مراحل تولید این محصول به ترتیب زیر است.
  • در مرحله اول ورق‌های سیاه در ابعاد مناسب برش داده شده و سپس آلودگی‌های سطح آن تمیز می‌شود.
  • بعد از انجام برش‌کاری نوبت به شکل‌دهی لوله با دستگاه‌های مخصوص می‌رسد. این دستگاه‌ها دارای غلتک‌های متوالی هستند که با اعمال فشار بر روی ورق آن را به ضخامت مورد نظر می‌رسانند.
  • هنگامی که ورق‌ها به ضخامت مورد نظر رسیدند، نوبت به جوشکاری و اتصال لبه‌های لوله به هم می‌رسد. دستگاه‌های جوشکاری از سه بخش فشاری، حرارتی و کنترل تشکیل شده‌اند تا عملیات جوشکاری با دقت بالایی انجام شود.
  • در مرحله آخر نیز عملیات برشکاری انجام شده و تولید لوله به اتمام می‌رسد.
قیمت روز لوله داربست

قیمت روز لوله داربست در سایت آهن یک

آشنایی با استانداردهای رایج در تولید لوله‌های داربستی

آشنایی با استانداردهای این لوله یکی از مهمترین نکات در خرید لوله داربستی با قیمت روز به شمار می‌رود. استانداردهای تولید این لوله با توجه به کارخانه و کشور متفاوت است. در ادامه قصد داریم برخی از استانداردهای جهانی و شناخته شده را معرفی کنیم که اکثر کارخانه‌ها در تولید از آن‌ها استفاده می‌کنند.

  • استاندارد AS 1576: این استاندارد در کشور استرالیا تدوین شده و در آن الزامات مربوط به لوله داربستی از جمله نوع اتصالات، دستورالعمل‌های ایمنی و روش‌های نصب آورده شده است.
  • استاندارد BS EN 39: این استاندارد اروپایی مخصوص لوله‌های فولادی است که استانداردهای لازم برای تولید لوله‌های فولادی درزدار و بدون درز را مشخص می‌کند.
  • استاندارد JIS G3444: در این استاندارد ژاپنی موارد لازم در ساخت لوله‌های فولادی وجود دارد که لوله داربست نیز جزو آن‌ها است.
  • استاندارد ANSI/SSFI SP-4: یکی از رایج‌ترین استانداردها برای تولید انواع لوله داربستی استاندارد َANSI/SSFI است که توسط انجمن SSIA تدوین شده است. این استاندارد  آزمایش‌ها و مراحلی که برای ساخت لوله‌ها وجود دارد را ارائه می‌دهد.

مهمترین نکته‌ای که در همه این استانداردها وجود دارد ارائه اطلاعاتی در مورد ترکیب مواد، خواص مکانیکی و ابعاد است. قیمت لوله داربست امروز نیز با توجه به ترکیب‌های این لوله تغییر می‌کند.

علت استفاده از لوله‌ داربستی در سازه‌های موقت چیست؟

قیمت روز لوله داربستی نسبت به سایر لوله‌ها بسیار مناسب است و به همین دلیل یکی از بهترین انتخاب‌های برای سازه‌های موقت، لوله‌های داربستی است. دقت داشته باشید که قمی‌ات این لوله به ازای هر کیلوگرم پایین است، اما به دلیل بالا بودن ضخامت و در نتیجه افزایش وزن، قیمت زیادی را هنگام خرید پرداخت می‌کنید.

خرید لوله داربستی با بهترین قیمت معمولا برای پروژه‌های کوتاه مدت انجام نمی‌گیرد. در این شرایط لوله داربستی مورد نیاز به صورت کرایه‌ای تامین می‌شود. در پروژه‌هایی که به صورت دائم هستند و کارهای متعددی را انجام می‌دهند، سفارش لوله داربست بهترین گزینه است. از آنجایی که این لوله‌ها طول عمر بسیار زیادی دارند, می‌توان از آن‌ها برای مدت زمان زیادی استفاده کرد.

انواع لوله داربست با کاربردهای مختلف

در ساخت سازه‌های فولادی علاوه بر استفاده از آلیاژ مناسب باید لوله‌ها را به صورت اصولی و استاندارد به یکدیگر متصل کنید. لوله‌های داربست با توجه به نوع نصب به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند که عبارتند از:
  • لوله داربست چکشی:

در این روش برای نصب لوله‌های داربست از پایه‌های عمومی برای مهار لوله‌های افقی استفاده می‌کنند. تعداد میله‌ها و پایه‌های عمودی در لوله داربست چکشی با افزایش ارتفاع سازه بیشتر می‌شود. از مهمترین کاربردهای آن می‌توان به کفراژبندی دال‌های بتنی و کفراژبندی سقف‌های قوسی اشاره کرد.

  • لوله داربست مثلثی:

یکی از روش‌های نصب لوله‌های داربست به یکدیگر، روش مثلثی است. از داربست مثلثی زمانی استفاده می‌کنند که نقاط در ارتفاعات بالا قرار داشته باشند. از جمله این مکان‌ها می‌توان به فضاهای بزرگ و سقف‌های با وزن بالا مثل گنبد مساجد و مخازن آب اشاره کرد.

  • لوله داربست چکشی کاسه‌ای:

داربست‌های کاسه‌ای دارای مهارهای افقی و پایه‌های قائم هستند. با قرار دادن سرجک‌های قابل رگلاژ در قسمت بالا و پایین داربست می‌توان ارتفاع آن را تنظیم کرد. از مهمترین مزیت‌های این داربست می‌توان به سهولت در نصب و باز شدن، عدم نیاز به کارگر ماهر و قابلیت استفاده در نمای ساختمان و تاسیسات پالایشگاهی اشاره کرد.

  • لوله داربست معلق:

از این نوع لوله‌ها زمان‌هایی استفاده می‌کنند که امکان نصب داربست بر روی زمین وجود نداشته باشد. در این شرایط لوله‌های داربست را بر روی دیواره ساختمان نصب می‌کنند.

فروش لوله داربست در رده و اندازه‌های مختلف

لوله‌های داربستی در رده‌ها و اندازه‌های مختلف تولید می‌شوند که از پرکاربردترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.
  • لوله داربست ضخامت 2 و سایز 11.2 اینچ:

این ضخامت جزو لوله‌های سبک به شمار می‌رود و وزن کمتری دارد.

  • لوله داربست ضخامت 2.5 و سایز 11.2 اینچ:

لوله 2.5 میلیمتر توسط کارخانه‌های مختلف در ایران تولید می‌شود و جزو لوله‌های معمولی به حساب می‌آید.

  • لوله داربست ضخامت 3 و سایز 11.2 اینچ:

این لوله به خاطر داشتن ضخامت بالا، جزو لوله‌های سنگین است و توانایی تحمل فشارهای بالا را دارد.

آشنایی با اتصالات لوله داربستی

در ساخت انواع سازه‌های داربستی اتصالات مختلفی به کار برده می‌شود. جنس این اتصالات معمولا از چدن داکتیل است. از مهمترین اتصالات در داربست می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • 1. بست چهار پیچ

این نوع بست از یک بدنه دو برگ و چهار پیچ تشکیل شده که از آن برای اتصال دو لوله عمود برهم استفاده می‌شود. بست چهار پیچ با توجه به نوع پروژه به دو دسته سبک و سنگین تقسیم می‌گردد. زمان‌هایی که وزن سازه بیشتر است از نوع سنگین و زمان‌هایی که پروژه سبک است از نوع سبک استفاده می‌کنند.

  • 2. بست H

بست اچ که به نام بست زبانه‌ای هم معروف است، قابلیت اتصال داربست به تیرآهن H را فراهم می‌کند. این نوع بست از دو بخش تشکیل شده که بخش قلاب آن به تیرآهن و قسمت دیگر آن به داربست متصل می‌شود.

  • 3. بست گردون

این بست شباهت زیادی به بست چهار پیچ دارد؛ با این تفاوت که امکان اتصال دو لوله به صورت موازی را فراهم می‌کند.

  • 4. سایر اتصالات لوله داربست

علاوه بر اتصالاتی که در بالا معرفی کردیم، برای لوله داربستی اتصالات دیگری هم وجود دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

      • بست رابط
      • بست لوله داربست تک پیچ
      • بست لوله داربست دو پیچ
      • بست تخته
      • بست کلاهکی
      • بست زبانه‌ای
      • بست مغزی
میزان تحمل بار در لوله های داربستی بسیار بالاست

میزان تحمل بار لوله های داربستی

خرید بهترین برند لوله داربست از آهن یک

شرکت بازرگانی آهن 1 با داشتن بیش از یک دهه سابقه فعالیت در این حوزه، انواع محصولات فولادی را با بهترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت در اختیار مشتریان عزیز قرار می‌دهد. این مجموعه امکانات مختلفی را به مشتریان ارائه می‌دهد که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • داشتن سبد متنوعی از محصولات فولادی
  • ارائه مشاوره قبل از خرید
  • امکان خرید حضوری با مراجعه به شعبه‌های بازار آهن شاد آباد و پونک
  • همکاری با موسسات و سازمان‌های دولتی و خصوصی
  • فروش اعتباری
  • ارسال کالا به تمام نقاط کشور

همکاران ما در بخش پشتیبانی آماده همکاری با شما عزیزان هستند و به سوالات مختلف شما پاسخ می‌دهند. برای دسترسی به بخش پشتیبانی کافی است با یکی از شماره‌های درج شده در سایت تماس بگیرد.

برخی از لینک های مرتبط 🔗لوله مانیسمان 🔗لوله استیل
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

سوالات متداول لوله داربست

استفاده از لوله داربستی در ساخت و ساز موجب حفظ ایمنی و دسترسی آسان افرایش سرعت ساخت و ساز است.
به طور کلی، لوله های داربست به طور گسترده ای به عنوان یک سازه موقت برای نگهداری افراد و همچنین مواد در ساختمان و ساخت و ساز یا خدمات تعمیر ساختمان ها و همچنین سایر چارچوب های بزرگ مانند: قفسه های ذخیره سازی محصول، پالت ها، سیستم های عامل هیدرولیک، خرپاها، ستون ها استفاده می شود.
نظرات کاربران

تاریخ ارسال : ۱۴۰۳/۰۵/۳۰

میرزائی:

سلام برای خرید لوله داربست از همین صفحه استفاده کنم؟

تاریخ پاسخ : ۱۴۰۳/۰۵/۳۰:

پاسخ :: ادمین آهن یک:

سلام دوست عزیز بله برای خرید لوله داربست روی هر محصولی که تمایل دارید کلیک کنید تا وارد سبد خریدتون بشه و بعد از اینکه محصولاتتون رو انتخاب کردید میتونید سفارشتون رو نهایی کنید تا یک پیش فاکتور ساخته بشه و سپس همکاران ما برای هماهنگی های بعدی خدمت شما تماس میگیرن.

تاریخ ارسال : ۱۴۰۳/۰۵/۳۰

پیمان مولایی:

سلام وقت بخیر میشه لطفا در رابطه با انواع لوله داربست یه مقدار اطلاعات بدید ؟

تاریخ پاسخ : ۱۴۰۳/۰۵/۳۰:

پاسخ :: ادمین آهن یک:

سلام دوست عزیز در رابطه با لوله های داربستی در متن اطلاعات مفیدی قرار گرفته ولی برای اینکه سریع تر به جواب سوالتون برسید میشه گفت : انواع لوله‌های داربستی شامل موارد زیر هستند: ۱.لوله داربستی فولادی ۲.لوله داربستی گالوانیزه ۳.لوله داربستی آلومینیومی ۴. لوله داربستی کامپوزیتی



نظر شما در مورد این محصول