ناودانی

نحوه تولید ناودانی

نحوه تولید ناودانی چگونه است؟

نحوه تولید ناودانی چگونه است؟

نحوه تولید ناودانی بسیار شبیه به شیوه تولید نبشی می باشد.در صنعت ساختمان سازی پروفیل های گوناگون مورد استفاده قرار می گیرند و هر یک از آنها محبوبیت قابل توجهی پیدا کرده اند. به دلیل اینکه استفاده از آنها باعث می شود تا استحکام و تحمل بار تا حد بسیار زیادی افزایش پیدا کند. این موضوع در مورد انواع ناودانی ها نیز صدق خواهد کرد.

لازم به ذکر است که تولید کنندگان این المان براساس نوع و کاربرد آن در ابعاد و اندازه های گوناگون و با استفاده از شیوه های مختلفی مانند پرسی و فابریک می سازنند. در حقیقت، باید گفته شود که  پروفیل های باز می باشند که از آنها به طور فراوان برای ساختن پایه و قاب های سازه ها استفاده می شود. در ادامه قصد داریم در مورد نحوه تولید ناودانی مطالب جامع و مفیدی را ارائه دهیم.

تولید ناودانی

نحوه تولید ناودانی

اصلی ترین روش ها برای تولید انواع ناودانی ها چیست؟

برای تولید ناودانی شیوه های متنوع مورد استفاده قرار می گیرند که شامل شیوه پرسی، فابریک، نورد سرد و نورد گرم می شود. برای اینکه مناسب ترین نوع کالا انتخاب گردد آشنایی داشتن با چگونگی تولید و ساخت آن از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. ممکن است برای شما این سوال پیش آید که دلیل اهمیت دانستن نحوه تولید ناودانی ها چیست؟

باید بدانید که فرآیند تولید آنها ویژگی های مکانیکی، نوع کاربرد و میزان قیمت آنها را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد. کارخانه های مختلفی از جمله شکفته مشهد، ناب تبریز، نورد یاران زنجان، فولاد البرز غرب، فولاد کوهپایه و غیره به تولید و عرضه انواع مختلف آنها مشغول هستند. در ادامه این بخش هر یک از شیوه های تولید ناودانی را مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهیم داد.

  • ساخت و تولید با استفاده از شیوه پرسی: هنگامی که قرار است آنها با استفاده از شیوه پرسی ساخته شوند، تولید کنندگان ورق فولادی را به عنوان ماده اولیه مورد استفاده قرار می دهند. عملیات تولید مدل های پرسی به این شکل انجام می گیرد که در اولین مرحله، ورقه ها را با ضخامت مناسب و در سایز تعیین شده برش می زنند. در دومین مرحله، ورقی که برش داده شده است درست از جایی خم می شود که از قبل تعیین شده و در نهایت فرم آن به وجود می آید.
  • به کار گرفتن شیوه فابریک جهت تولید : ساخت ناودانی ها با استفاده از شیوه فابریک نیز شامل مراحل مختلفی می شود. در آغاز، شمش های فولاد را به وسیله کوره های ویژه ذوب می کنند. سپس مراحل مختلف بعدی را برای مبدل کردن محصول به ناودانی فابریک به اجرا درمی آورند. به عبارتی دیگر، کارخانه ها خط تولید این نوع را با شمش فولاد شروع کرده سپس کالا را تولید و به بازار عرضه می کنند. از نظر فنی فابریک به معنای این است که محصول در کارخانه تولیدی اورجینال ساخته شده است. مدل های فابریک آنهایی هستند که تولیدشان با استفاده از شیوه نورد سرد و یا نورد گرم انجام می گیرد. در بخش بعدی هر دو شیوه را توضیح می دهیم.
نحوه تولید ناودانی

نحوه تولید انواع ناودانی

 

کانال های فولادی و نبشی های فولادی اجزای ضروری در صنایع مختلف از جمله ساختمان سازی، ساخت و ساز و مهندسی هستند. این اشکال ساختاری استحکام، پایداری و تطبیق پذیری را در کاربردهای بی شماری فراهم می کنند.

منبع: https://jsplstructurals.com

نحوه تولید ناودانی ها به شیوه نورد سرد و گرم چگونه است؟

در بخش قبلی اصلی ترین شیوه های ساخت ناودانی ها را توضیح دادیم. نحوه تولید ناودانی چگونه است؟

علاوه بر شیوه هایی که در بخش قبلی ذکر کردیم، کارخانه از روش های دیگری از جمله نورد سرد و گرم نیز برای تولید ناودانی استفاده می کنند.  لازم به ذکر است که کلیه آنهایی که توسط کارخانه های معتبر و تولید کنندگان مجرب تولید می شوند دارای کیفیت بالایی می باشند. پس در زمان خرید محصول حتما به معتبر بودن کارخانه دقت کنید.

  • تولید و ساخت به روش نورد سرد:  با استفاده از این شیوه ورق فرم داده می شود و در نهایت به پروفیل و کالاهای دیگر مبدل خواهد شد. در روش نورد سرد، مقاطع به وسیله ورق های بسیار نازکی ساخته می شوند که معمولا برای تولید آنها نمی توان خطوط نورد گرم را به کار گرفت. لازم به ذکر است که شرایط نورد سرد به شرایط نورد گرم هیچ گونه شباهتی ندارد. زیرا، چگونگی اجرا کار، میزان کیفیت محصولات نورد سرد بالاتر و مرغوب تر می باشد.
  • تولید و ساخت به شیوه نورد گرم: در این روش شمش فلز را برای رسیدن به دمای موردنظر در کوره تحت حرارت می گذارند. شمش از غلتک های افقی و عمودی می گذرد تا به شکل موردنظر درآید. نورد گرم روشی است که درآن برش کالا در اندازه معین صورت می گیرد. باید گفته شود که میزان کیفیت ناودانی تولید شده با نورد گرم به اندازه محصولی که به روش نورد سرد ساخته شده اند بالا نیست.

چرا ناودانی ها کاربردی ترین پروفیل هستند؟

برخوردار بودن ناودانی و انواع آن از یک سری ویژگی های خاص باعث شده است تا به عنوان یک پروفیل بسیار مهم و کاربردی شناخته شود. یکی از مهمترین ویژگی های انواع مختلف آنها این است که در مقابل تنش های بزرگ بسیار  مقاوم می باشند. نصب این محصولات نیز به راحتی و آسانی در کوتاه ترین زمان ممکن انجام می گیرد. میزان پرت شدن آنها نیز بسیار کم است.

این پروفیل نه تنها مقاومت فوق العاده بالایی دارد بلکه استفاده از آن منجر به اشغال شدن فضای زیادی نخواهد شد. در یک دوره زمانی طولانی کارایی خود را به خوبی حفظ می کند. از طرفی دیگر دارای وزن سبک و مناسبی می شود و کاربران بدون مواجه شدن با مشکل خاصی می توانند آن را جا به جا کنند. ناودانی ها در دهانه ها و خرپاها بسیار با دوام هستند و در برابر ضربات مختلف مقاومت زیادی از خود نشان می دهند.

ناودانی

نحوه تولید ناودانی

سخن پایانی در رابطه با نحوه تولید ناودانی

با خواندن مطالب ذکر شده متوجه شده اید که نحوه تولید ناودانی چگونه است؟

شیوه های تولید ناودانی بسیار متنوع می باشد. اما، هر یک از شیوه ها فرآیند و عملیات اجرایی خاص خود را دارند. به همین جهت، در صورتی که می خواهید انواع گوناگون این محصول مهم و کاربردی را خریداری نمایید، قبل از انتخاب بهتر است نحوه تولید آن را به خوبی شناسایی کنید. آشنایی داشتن با شیوه های ساخت آنها به شما این امکان را می دهد تا کالا را متناسب با نیاز و کاربرد آن تهیه کنید.

در غیراین صورت شک نکنید که نه تنها محصولات خریداری شده غیر قابل استفاده هستند بلکه باعث هدر رفتن هزینه های شما می شوند. در حال حاضر، بسیاری از کارخانه های کشور در زمینه تولید و عرضه انواع مختلف آنها به بازار فعالیت دارند. اگر به دنبال این هستید که بهترین مدل ها را با قیمت مناسب خریداری کنید پیشنهاد می کنیم به مراکزی سر بزنید که انواع محصولات پروفیلی از جمله ناودانی را به صورت عمده توزیع می کنند.  در غیراین صورت ممکن است نمونه ای را خریداری کنید که کیفیت بالایی نداشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *